Anette Gregersen, poet

Digtoplæsning af Anette Gregersen

Vi glæder os til at høre Anette Gregersen læse op fra sin digtsamling ”MIT HERBERAIUM” på sommerens Under Solen Festival 2023.

Anette er en solstråle, der bor lige midt i smilets by, Aarhus. Hun færdiggjorde sin tid på Den Jyske Forfatterskole i foråret 2022, siden har hun læst op til forskellige kunstarrangementer og arbejder på at frembringe sine digte på tryk og udstille.

”Min digtsamling ”MIT HERBERAIUM” tematiserer og omfavner dét hjerteskærende øjeblik i livet, hvor man mister én man holder af. Den er en del af min egen bearbejdelse og sorgproces gennem ti år. Digtene er min måde at frembringe mine smukke, skrøbelige og ubehagelige minder så livligt på, at man nærmest selv mærker græsset gro under ens fødder. Man kan godt gøre sig klar på at blive hevet gennem et væld af følelser via små idylliske og skræmmende drømmeuniverser.